NICEGROUP

MIKÄ on NICEGROUP?

Olemme suomalaisia naisyrittäjiä, kukin oman substanssin vahva osaaja. Tapasimme ensimmäisen kerran vuonna 2017 ja totesimme, että yhteistyö ja kemiat toimivat. Toimimme asiantuntijakonsortiona, joka tarkoittaa, että teemme tarjouksia ja töitä yhdessä, mutta jokainen asiantuntija toimii itsenäisenä yrittäjänä. 

Kuvassa vasemmalta oikealle

Anne Kalliomäki, Tarinakone, www.tarinakone.fi 
Anu Nylund, Mood of Finland, www.moodoffinland.fi 
Pirjo Räsänen, Ellare Oy, www.ellare.fi
Kirsi Mikkola, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, www.liiketoiminta.info


ARVOMME, miksi N I C E ?

N = Nyt, ajassa kiinni, pidämme osaamistamme ja ammattitaitoamme yllä
I = Innovatiivinen ja inspiroiva. Pyrimme tekemään valmennuksemme mahdollisimman inspiroivasti. Inspiroimme yrityksiä ylittämään itsensä.
C = Avoin O, haluamme osallistaa ja ottaa kaikki mukaan. Seuraamme ja kuuntelemme mitä asiakkaamme sanovat.
E = Empaattinen edelläkävijä. Olemme tehneet asioita ensimmäisenä, mutta emme puske väkisin. 

MISSIOMME

Missiomme on nostaa Suomen matkailu maailman kartalle. Tavoitteenamme on, että valmennuksemme ja työpajamme kehittävät kannattavaa kansainvälistä, vastuullista, tarinallistettua ja digitaalista liiketoimintaa. Haluamme olla luotettavia ammattilaisia, jotka hallitsevat matkailuliiketoiminnan kehittämisen monesta eri näkökulmasta ja rooleissa.


NICEGROUP ASIANTUNTIJAT

ANU NYLUND - Vastuullisen matkailun asiantuntija

Anu on matkailualan ammattilainen, joka on tehnyt monipuolisia matkailualan töitä yli 25 vuotta, joista 10 vuotta ulkomailla. Anu on erikoistunut  vastuulliseen ja uudistavaan matkailuun, henkilöbrändäykseen ja palvelumuotoiluun.

Anu on perustanut yrityksen Mood of Finland vuonna 2017 ja on nyt päätoiminen yrittäjä. Anu oli finalistina "Suomen vastuullinen matkailutoimija" vuonna 2017 (Finnair voitti), ja on kirjoittanut "Vinkkejä vastuullisuusviestintään" ja "Työkaluja vastuullisuuteen ja viestintään" -opaskirjat matkailuyrityksille Visit Finlandin toimeksiantona (2018).

Mood of Finland on tuottanut Sustainable Travel Finland - valmennusohjelman sisällön ja mallinnuksen. Anu on valmentanut kestävää ja vastuullista matkailua vuodesta 2003 eri puolilla Suomea ja Espanjassa ja tuottanut useita verkkokoulutuksia.  Anu on Visit Finland Akatemiavalmentaja.

#vastuullinenmatkailu @moodoffinland

ANNE KALLIOMÄKI - Tarinallistamisen asiantuntija

Yrittäjä, tarinallistaja ja kouluttaja Anne on tarinalähtöisen palvelumuotoilun edelläkävijä ja tarinallistamisen paras asiantuntija. Hän perusti Tarinakoneen vuonna 2008 ja on siitä lähtien auttanut erityisesti matkailuyrityksiä kehittämään liiketoimintaansa kokonaisvaltaisen tarinallistamisen avulla. Anne mainitseekin pilke silmäkulmassaan, että hänen asiakkaitaan ovat Joulupukin lisäksi myös Hullu Poro ja Lumiukot. Ennen Tarinakoneen perustamista Anne työskenteli erilaisissa tehtävissä televisio- ja elokuvatuotannoissa, mm. Inno sisustusohjelman tuottajana.
Koulutukseltaan Anne on kirjoittamisen FM, medianomi AMK sekä audiovisuaalisen markkinoinnin yo-merkonomi. Hän on osallistunut myös matkailun ohjelmapalvelujen ammattitutkintoon johtavaan koulutukseen ja suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon.
Anne on kokenut kehittäjä ja strategisen liiketoimintamuotoilun ammattilainen, jonka vahvuutena on punaisen langan löytäminen, kiteyttäminen ja kirkastaminen. Koulutuspalautteissa Annea kehutaan inspiroivaksi ja osaavaksi, käytännönläheiseksi asiantuntijaksi.Annen kirjoittama Tarinallistaminen - palvelukokemuksen punainen lanka ilmestyi toukokuussa 2014 Talentum Oyj julkaisemana. Kirja palkittiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Anne on ollut mukana myös muun muassa Maiseman Tarina-kirjan toteutuksessa.

Anne on Busines Finlandin innovaatioasiantuntijaja VisitFinland Akatemiavalmentaja.
@tarinakone @akalliom #storysheep #tarinallistaminen #storification #tarinakokemus

KIRSI MIKKOLA - Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija

Kirsi on rovaniemeläinen digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija, valmentaja ja sparraaja. Kirsi on toiminut yrittäjänä vuodesta 2005 ja yli 25 vuotta matkailun pk-yritysten digitaalisen liiketoiminnan (atk, ict, digitalisaatio) asiantuntijana.

Kirsi on valmistellut ja johtanut useita useita digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä projekteja Hangosta Nuorgamiin. Kirsillä on vahva käytännön kokemus ja näkemys kotimaan ja kansainvälisen matkailun kaupan tilasta, digitaalisuuden käytön haasteista ja mahdollisuuksista, yritysten verkostoitumisesta sekä digitaalista jakelukanavistaKirsi on Busines Finlandin innovaatioasiantuntija, Ely-keskusten tuottavuus ja talous sekä digitalisaation asiantuntija ja VisitFinland Akatemiavalmentaja.Kirsi on vastannut vuoden 2019 aikana päivitetystä Visit Finland kansainvälistymisoppaan laadinnasta sekä rakentanut ja toteuttanut useita laajoja digitaalisen liiketoiminnan valmennuskokonaisuuksia matkailuyrityksille, -alueille ja VisitFinlandille.

@kirsimikkola #liiketoiminta #matkailu #verkkokauppa

PIRJO RÄSÄNEN - Kansainvälisen tuotteistamisen ja markkinoinnin luontomatkailun asiantuntija

Pirjo on kansainvälinen tuotteistamisen ja markkinoinnin osaaja, liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija ja matkailukohteiden kehittämiseen uppoutunut innovaattori jo vuodesta 1996. Pirjon verkostot kattavat jo parin vuosikymmenen takaa kansainväliset jakelukanavat, digitaaliset alustat, laajan kirjon muita kansainvälisiä osaajia ja asiantuntijoita, ja sitä kautta Pirjolla on laaja osaaminen ja näkemys millä eväillä kohteet ja yritykset pärjäävät kovassa kilpailussa.

Pirjo toimii myös maailmanlaajuisen Outdooractive GmBh:n Suomen edustajana ja saa sitä kautta reaaliaikaista tietoa esim. kansainvälisten ja kotimaisten kuluttajien käyttäytymisestä, asiakkaiden preferensseistä ja markkinakampanjoiden menestystekijöistä. Pirjo on johtanut ja valmistellut kansallisia, maakunnallisia, alueellisia ja yrityskohtaisia strategioita ja kehittämissuunnitelmia sekä tehnyt vuosikymmenen kansainvälistä markkinointi- ja myynninedistämistyötä.

Pirjo on myös kokenut rahoitusasiantuntija, pelkästään vuonna 2019 Pirjo hankki asiakkailleen rahaa eri rahoitusohjelmista lähes 0,5 milj. euroa. Pirjo on Business Finlandin innovaatioasiantuntija ja VisitFinland Akatemiavalmentaja

#nicegroup #matkailu #tarinallistaminen #tuotteistaminen #vastuullisuus #digitaalisus #liiketoiminta #kansainvälisyys #visitfinland